28 september 2013

Snart 8 månader

Allmänt

Bilden är ca tagen för en vecka sedan, så utväxen är alltså här 7 månader och 3 veckor. Om 4 dagar har jag alltså sparat ut håret 8 månader. Ska man uppskatta så är jag snart halvvägs där, och med lite tur hinner håret växa ytterligare 11 cm om ett halvår/7-8 månader (ca ned till axlarna med lite uppklippning,) och totalt blir utväxten då alltså drygt 22 cm, jag får helt enkelt se om det blir mer eller mindre.
Min lugg är helt naturlig och den längsta lugglängden sträcker sig strax nedanför ögonen. Har jag håret uppsatt syns inte något annat än min naturlig hårfärg fram ifrån. Det kommer förhoppningsvis se ut som avsiktlig ombré om några månader.
(Bilden är väldigt mörk och det ser ut som att min hårfärg är ljusbrun, men den är faktiskt askblond så jag ska försöka få fram ett bättre bild senare.)
Uppdaterar mer framöver! Kram!
PS, nästa månad kommer jag införskaffa lite nya hårprodukter. Jag försöker hitta ett shampo som är helt naturligt just nu, då jag inte enbart vill ha ett shampo som är sulfatfritt, som mitt Organixshamo (vilket innehåller massor av andra kemikalier.) Jag funderar på att köpa Burts Bees, då den skall vara 99,6% ekologiskt. Stay tuned!