Hej allihopa! Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev ett inlägg men nu när jag varit på stan idag och införskaffat Redken schampo och balsam för första gången ville jag dela med mig av detta.

Jag har under åren mest använt mig av vegansk ekohårvård, men har på senare tid växlat mellan eko och kommersiellt. Redken är ett märke jag alltid hört gott om och velat pröva på, så jag valde All Soft-serien som är framtaget för torrt och sprött hår. Jag har inte särskilt torrt hår, men ju längre det blir desto torrare kommer topparna bli, och då är det alltid bra att förebygga detta.

Jag brukar använda sulfatschampon ca. 1 gång i veckan för att djuprengöra håret, och tvättar annars håret med OGX - Brazilian Keratin Smooth som jag älskar.


Jag köpte även lite smink från H&M och Kicks:

  1. All-Day Liquid Foundation, Flawless Finish - Alabaster från H&M. Förpackningen påminner om Bare Minerals foundation och detta gillar jag. Verkar täcka bra och nyansen fungerar bra för mig.

  2. Loréal True Match Highlighter - Rose Glacé Glow. Jag älskar highlighter och denna produkt gillar jag verkligen. Jag hade tidigare enbart highlighterpuder vilket inte höll hela dagen.

  3. Velvet Lip Cream - I Should Cocoa från H&M. Jag har redan tre Liquid Lip Creams från H&M som är prisvärda och fungerar helt ok. I should cocoa-färgen är helt underbar och jag tror att den kommer till användnig många gånger.

  4. Loréal True Match - La Touche Magique. Jag har letat efter en concealer länge som passar min hudfärg. Oftast är nyansen för mig antingen för gul eller rosa när jag letar efter concealer, men förhoppningsvis skall denna fungera bra.

  5. Maybelline BROWdrama - Dark Brown. Jag älskar denna ögonbrynsmascara. Denna ger en sån bra finish på ögonbryna och fullbordar looken! Rekommenderas verkligen!

  6. True Matte Finishing Powder - Porcelain från H&M. Detta puder har jag inte testat ännu men färgen är passar perfekt och är prisvärd.

    Har ni testat någon av ovanstående produkter? Om så, skriv gärna hur ni upplever produkterna. Vill ni se fler liknande "haul-inlägg" där jag även inkluderar smink får ni gärna kommentera.

    Ha det bra så länge så syns vi i nästa inlägg!