Hej alla! Det var över ett år sedan föregående inlägg. Mycket har hänt, jag har hunnit blivit mamma igen och helt enkelt inte hunnit dokumentera utsparandet av håret (därav de icke så proffsiga bilderna, ber om ursäkt så resultat blir lite otydligt). Det är alltså andra gången ni får ta del av en sådan resa och jag ser att ni kikar in då och då och delar med er av era egna resor vilket gör mig så glad. Jag tror bloggen firar närmare 10(!!) år.
 
På 10 år har det hänt så mycket inom hårvärlden, allt från revolutionerande bond builders to miracle water för håret. Det är så spännande teknologi på hårmarknaden. Jag ska uppdatera er kring de produkter jag använder i ett kommande inlägg.
 
Mitt hår är klippt i lager, med syftet att få bort så mycket ah de blekta som möjligt. Jag har enbart lite blekta slingor i topparna, annars är längden (mäter av luggen) av naturliga hårfärg från rot till nyckelben. De längsta längderna är mellan BSL och Waist och de kortare runt axlar och nyckelben (SL och APL).
 
Mitt mål för 2024 är att enbart microtrimma vid behov och spara det så långt som möjligt. Håret växer snabbt och har alltid gjort, och jag tror det kommer kunna växa ned till strax ovanför naveln sett framifrån i slutet på 2024. Vi får hålla tummarna.
 
Kramar på er och god jul och gott nytt år.