15 juni 2014

Nytt

Allmänt

Eftersom jag är lite halvdålig på att uppdatera, tänkte jag försöka ta tag i det och dela av mig lite av vad jag införskaffat.
 
Bild 1.

Till höger: Nordic Birch Aloe Vera Shampo - Ica Maxi 38:-.
Eftersom jag kört på Nordic Birch sedan tidigare och känt mig rätt nöjd, kände jag att det var lika bra att fortsätta köra med det. Konsistensen är tunn, och det krävs mycket för att forma bubbel, vilket indikerar på att det inte är fyllt av dåliga ingridienser. Det innehåller Sodium Coco-Sulfate, som inte är världens mest naturliga ingridiens, men det gör faktiskt inte så hemskt mycket.
Innehåller även Aloe Vera vilket jag gillar skarpt.
 

I mitten: Klippotekets Leave-In-Conditioner. Ica Maxi, ingen prisuppgift.
Jag gör gärna leave in conditioners själv, med hjälp av en sprayflaska, balsam, kokosolja och vatten, och den enda egentliga anledningen till detta köp var för att jag behövde just det - En sprayflaska.
Dock luktar denna så otroligt gott och gjorde håret väldigt lent.
 

Till Vänster: Nordic Birch Normal Hair Shampo - Ica Maxi 38:-
Denna var inte till mig, utan till min pojkvän, som jag nu omvänt till att ta hand om håret. Dock har han kort, ofärgat och tjockt hår, så han har inget att oroa sig för, menmen ;)
 

Bild 2.
 

Till vänster: Active Care Fiskolja (Omega-3) Ingen prisuppgift.
Omega-3 är en fettsyra som kroppen inte skapar själv, och du hittar den i mycket fisk, valnötter, avocado etc.
Omega-3 bidrar till hårets lyster och hjälper till att återfukta håret vilket gör det mjukare.
Detta är ett måste för mig då jag nästan aldrig äter fisk, och nu när jag sparar ut mitt naturliga hår, vill jag att det skall bli så elastiskt som det bara kan bli.
 
I Mitten: Active Care Silica
Silica är en sammanställning av åkerfräknepulver, tång och öljäst, vilket bibehåller normalt hår och hjälper till med att stärka håret och ge det lyster.
 
Till höger: Friggs B-Komplex.
Ännu en sammanställning av 8 olika b-vitaminer. Dessa vitaminer bidrar till cellväxten, och är viktiga för hudens, nervernas och musklernas funktion och kan även hjälpa till vid trötthet.
 
Till sist äter jag även ABCDE från Friggs, vilket jag gör för kroppens generella välmående, och funderar på att börja ta Panto-3 efter jag ätit B-komplexen.
Oftast tar jag vitaminer i perioder, och glömmer lätt, men känner att min motivation är rätt stor nu detta år.
Tar ni några vitaminer för håret, huden eller naglarna? Berätta gärna och kom med bra tips!
 
Ha det så bra, kram!