31 december 2014

Hårmål inför 2015

Allmänt

Gott nytt år allihopa! Hoppas erat 2014 har varit ett bra år, som bjudit på många fina upplevelser och minnen att komma ihåg inför kommande år. Nu lämnar vi dock 2014 för ett nytt år som väntar runt hörnet, och med ett nytt år kommer nya löften, drömmar och mål.
Jag tänkte dela av mig av mitt nyårslöfte som jag skall försöka hålla under 2015, och kommer självklart följa upp hur allt gått inför nästa nyårsinlägg.

 
Mitt nyårslöfte inför 2015 är:
NO HAIRCUTS 2015. Ni hörde rätt, jag ska försöka att inte toppa håret under hela 2015. Märker jag att håret blivit slitet kommer jag såklart att behöva toppa det, men detta skall jag försöka undvika genom att förebygga skador på håret. Såklart kommer jag köra lite S&D's om jag ser en kluven topp här och där.
Nu är håret fritt från hårfärg, och värmeverktyg har jag ändå inte använt på drygt 2,5 år så jag har en bra grund att stå på känner jag.
Min CreaClip får jag helt enkelt använda  på andra under året som kommer.
Mitt längdmål till nästa nyår är BSL, går det mån tro? Jag tycker det är ett rimligt mål, om jag ligger i med håroljning och tar Panto-3 religiöst.
 
Självklart kommer jag fortsätta med mina gamla rutiner som fungerar bra för mig, tex enbart använda Ekologiska hårvårdprodukter, igen värmestyling (vilket är lite av en självklarhet för mig), inte färga håret (också en självklarhet), och fortsätta olja håret och sova med olja varje gång jag tvättar håret.
 
Skall även lägga upp lite bilder på hur mycket håret växt ca var 3:e månad eller så. Det kommer inte bli som tidigare då jag uppdaterade progressen varje månad på min naturliga hårväxt, då jag känner att resultatet blir mer tydligt om jag uppdaterar när håret fått växa till sig lite.

 
Jag måste bara säga att jag är så oerhört förväntansfull över 2015 vad gäller min hårresa. Allt känns så mycket mer avslappnat nu, när jag bara kan fokusera på att låta mitt hår växa. Detta blir min andra hårresa, då första enbart handlade om att få ett naturligt hår.
 
 
Har ni några hårplaner? Dela gärna med er här! Det är så himla roligt att höra från er!
Imorgon kommer ett nytt inlägg om ett litet roligt hårexperiment jag ska testa på - The Inversion method. Kika in imorgon!
Kram på er och ha ett GOTT NYTT ÅR!