30 december 2015

Mål inför 2016

Allmänt

Hej allihopa


Tänk vad snabbt 2015 gått! Det har varit ett händelserikt år och jag är hoppfull inför 2016 som väntar runt hörnet, och därför tänkte jag gå igenom mina mål för 2016, där jag främst tar upp mina hårmål då detta är en hårblogg trots allt!

Först tänkte jag dock gå igenom de mål jag haft under 2015, dessa löd enligt följande:
 
1.No haircuts 2015. - detta mål skulle jag ha omfraserat en aning då jag hela tiden hade i åtanke att toppa håret i slutet av 2015, för att sedan låta håret växa under 2016, så i det avseendet har jag ju lyckats trots allt!

Sedan hade jag som mål att inte färga håret, vilket jag inte gjort sedan 2013, och fortsätta med håroljningen, vilket jag gjort. Jag skrev även att jag skulle fortsätta med Panto-3, vilket jag inte gjort, då jag bytt till Solaray - Hair Nutrients!
 

Nu till målen inför 2016:
 
1. Inte klippa mig förns i December 2016. Jag kör på detta i år igen, då jag nyss toppat mig och har fräscha toppar. Det stora målet är ju att spara ut håret långt, och håret har växt så mycket under 2015 när jag inte toppade håret. Hade jag haft slitet hår hade jag nog toppat det var 2-3:e månad, men nu när det är så hälsosamt känner jag att det fungerar att klippa sig en gång per år.
 
2.Äta minst ett nyttigt mål per dag. Jag har sedan ca. 1 månad tillbaka ätit fiberhavregrynsgröt med chiafrön, banan, honung och kanel varje morgon och mår så otroligt bra av detta. Jag har även sett till att boosta kroppen med avokados, sallader etc, vilket gynnar både hår, hud, naglar samt helhetshälsa! Jag mår grymt bra av detta och har verkligen kommit i rutin med grötätandet, så det ska jag försöka upprätthålla under 2016, haha!

3.Inta MSM samt Hair Nutrients regelbundet. Jag har tagit Hair Nutrients från Solaray ganska regelbundet, men enbart tagit en kapsel per dag istället för 2 som en skall, och MSM har jag dessvärre glömt bort att ta. Jag älskar dessa två tillskott och skall verkligen försöka att komma ihåg att ta båda varje dag. De ger sådana resultat, särskilt Hair Nutrients (som jag kommer att göra en recension av inom kort).

Vad har ni för hårmål/övriga mål inför 2016? Dela gärna med er här under i kommentarsfältet.
Tillsist vill jag önska alla er ett gott nytt år! Ta hand om varandra och ha en underbart rolig nyårsafton!