5 november 2013

9 Månader.

Allmänt

Då har man klarat sig 9 månader med utväxt. Har mest håret uppsatt nu så jag slipper se utväxten. Känner mig rätt stolt som klarat 9 hela månader utan att färga håret, tiden går väldigt fort. Jag vet inte riktigt hur lång utväxten är, men tippar på ca 12 cm för tillfället, kanske mer. Hela luggen är naturlig, och längsta delen når snart nästippen om man sträcker ut den.
Tänker spara ut hela luggen, då jag är så less på att luggen snabbt blir fet, haha. Den kommer att växa lite ojämnt då jag har klippt snelugg, men det får jag stå ut med ett tag.
Kan inte vänta tills jag får klippa bort det blekta, tycker inte ens det ser ut som ombré, bara en stor utväxt, vilket är precis vad det är.
Har iallafall satt mitt mål nu, och kommer att klippa håret när det når axlarna. Det är väldigt kort för mig, men det är ändå en längd jag kan känna mig bekväm med, kan inte riktigt vänta tills jag är där, förhoppningsvis om 7-8 månader. Har inte riktigt bestämt om jag vill klippa mig själv eller gå till en frisör än. När man sparat ut varje liten cm av sitt egna hårfärg vill man inte riktigt riskera att någon klipper av ett par cm av den utsparade färgen, det är ett svårt val.
Uppdaterar mer framöver, har införskaffat mig lite nya hårprodukter så det kommer en produktuppdatering snart :)
Kram så länge.