Hej!

Jag fick en förfrågan idag från en läsare att göra en recension på Hair Nutrients från Solaray som jag senast införskaffade i September 2015. Ni kan läsa om det inlägget HÄR.

Jag vill först enbart vara noga med att nämna att detta är min personliga erfarenhet och recension av Hair Nutrients. Jag rekommenderar alltid att en kollar upp vilka vitaminer en själv kan ta med sin läkare/apotekspersonal. Sedan skall vitamintillskott som det står på förpackningen inte ersätta en variead kost.

Jag har precis påbörjat en ny burk, vilket innebär att jag dessvärre inte tagit dessa vitaminer regelbundet. Dessa 120 kapslar räcker i ca. 4 månader och det tog ett år för mig att köpa en ny burk så ni kan ju räkna ut hur slarvig jag varit.

Däremot har jag nu ätit dessa tabletter varje dag sedan 3 månader tillbaka och jag märker alltid skillnad på hårväxten när jag är noga med att äta dessa vitaminer. Jag kombinerar även Hair Nutrients med extra Folsyra från Apoteket Hjärtat (länk) vilket även kan hjälpa hårväxten på traven.

Jag har valt Hair Nutrients för att de innehåller så oerhört många olika vitaminer, och framför allt fler vitaminer än andra kosttillskott på marknaden som är lämpad för hår- hud och naglar. De vitaminer som det gjorts mer reklam för och är mer synlig på marknaden är oftast väldigt mycket dyrare än Hair Nutrients, och innehåller färre vitaminer.

Överlag är jag väldigt nöjd med Hair Nutrients, och kommer att fortsätta välja detta märke när det kommer till vitaminer för hår- hud och naglar. Förhoppningsvis kommer jag vara mer kontinuerlig och inte slarva lika mycket som tidigare då jag upplever att resultatet alltid blir bäst vid ett kontinuerligt intag av vitaminerna.

Till sist vill jag bara säga att det är jätteroligt när ni kommer på förslag kring vilka typer av inlägg ni vill se i bloggen.