20 oktober 2016

Glitter Haul

Allmänt


Hej alla!
 
Jag har beställt hem sådana fina hårdekorationer från Glitter i helgen som jag vill dela med mig av med er. Jag planerar på att även införskaffa ett övningshuvud så jag kan visa er fina håruppsättningar snart i bloggen. Glitter har ett oerhört brett sortiment när det kommer till håraccessoarer och smycken, och du kan hitta något där till både vardags och festtillfälle.



Jag köpte sådana här Topsy Tails, eller s.k "loopverktyg" som kom i 2-pack. Det går självfallet att få till fina topsy tail-frisyrer utan detta verktyg, men topsy tailen underlättar och skapar ett rent och snyggt resultat på frisyren.

Jag köpte även en knutfixare som är böjbar. Du lägger håret mellan öppningen, drar ned knutfixaren till topparna och rullar in håret. Därefter böjer du in kanterna på knutfixaren och trär håret över. Du avslutar sedan med att pinna fast uppsättningen. Denna är perfekt för att göra en chinjong!

Något jag behövt läänge men bara inte införskaffat mig är näbbklämmor. Dessa går både att använda vid uppsättningar och som sektionsklämmor för att få håret ur vägen när du gör uppsättningar och frisyrer. Dessa kommer komma väl till hands! Jag hittade även extra långa bobby pins, vilket även kommer användas flitigt.

 
Något jag vill bemästra mig på när det kommer till frisyrer, är bröllopsuppsättningar, och då kommer dessa hårnålar med plastpärlor vara helt perfekta! Hårdekorationen, eller hårsnodden med plastpärlorna rättare sagt kan fungera vid alla tillfällen. Det skulle vara så snyggt att piffa upp ett enkelt lockat hår med denna hårsnodd, antingen genom en halvuppsättning eller en hästsvans med fina lockar.

Jag lovar att i senare inlägg visa er lite uppsättningsbilder och göra ett inspoinlägg. Skriv gärna vilka typer av uppsättningar ni skulle vilja se.

Kram!