19 mars 2016

Haul

Allmänt



Hej!

Idag när jag och min pojkvän var ute på stan, hittade vi ett litet Ecocafé som sålde produkter från Desert Essence bland annat. Förutom eco-fika, fanns allt ifrån hårprodukter till smink. Väldigt mysigt café!

Desert Essence är ett av mina favoritmärken när det kommer till hårvård. Jag har tidigare använt mig av deras kokosserie som jag fullständigt älskar, men denna gång var det dax att pröva något nytt.

Denna hårvårdsserie doftar underbart av hallon och är helt ekologisk. Då jag inte testat denna serie ännu, kan jag inte riktigt ge någon recension på produkterna, men från tidigare erfarenheter med kokosserien kan jag verkligen rekommendera Desert Essence.
 

Näst ut är ett Batiste's orginaltorrschampo. Jag älskar batiste, och brukar egentligen alltid köpa kokosvarianten (surprised?). Jag köpte dock orginalversionen denna gång då jag känner att den fungerar bättre än de med doft.

Även om jag älskar Batiste, har jag någon form av hatkärlek till torrschampo överlag. Jag finner det oerhört svårt att tvätta ur torrschampo helt och hållet. Efter ett tag ser mitt hå livlöst ut och har ingen som helst glans längre. Dessutom är det svårt att få bort denna build-up. I och med att jag har atopiskt eksem, kliar lätt torrschampot i mitt hår. Dock är det svårt att inte använda torrschampo när håret är fint och lätt blir oljigt. Därför har jag nedan införskaffat en produkt som jag skall använda som ett mer Clarifying Schampoo för at se om det går att lösa hela torrschampo-problematiken.

Är det några av er som upplever detta problem med torrschampo? Kommentera gärna!



Här här vi Dr. Bronners Shikakai Soap. Jag fullkommligt älskar Dr bronners tvålar. Jag använder sällan tvålarna i håret, men tänkte ge denna produkt en chans som ett Clarifying Schampoo. Produkter doftar underbart friskt av pepparmint. Nedan kan ni se ingridienserna!


Tillsist har vi Burt's Bees Lip Balm - Coconut and Pear. Jag har även honungsvarianten och älskar dessa Lip Balms. De är ekologiska och motverkar verkligen torra läppar!


Det var allt för denna gången! Kommentera gärna om ni testat några av dessa produkter! Kram!