3 maj 2014

15 Månader.

Allmänt

Nu är det 15 månader sedan jag färgade håret, och det tar sig. Om lite drygt ett halvår eller lite mer tror jag att jag skulle kunna klippa av det till axellängd, vi får se hur det blir helt enkelt!!!
Skriver lite mer när jag hinner.
Kram!
 
Uppdatering: När jag jämför dessa bilder med min första uppdatering vid 4 månader in, blir jag stolt över mig själv. Jag har alltså inte rört mig hår på 15 månader, ett löfte jag hållt och kommer fortsätta att hålla livet ut.
Jag gick på arbetsintervju till det jobb jag jobbat på nu i snart 8 månader, och de brydde sig inte över mina dåvarande 7 cm av ofärgad utväxt.
 
Mitt naturliga hår är hälsosamt och är så lent och starkt, och jag vill aldrig gå tillbaka till blekning, färg, värmestyling etc.
 
Jag har alltså nått mer än häften på min  resa, och är så himla förväntansfull, även om jag är lite otålmodig just nu. Ser fram emot sommaren då mitt naturliga hår kommer att solblekas och bli ännu längre månad efter månad.
 
Slutligen är jag stolt över att jag skapat denna blogg, och så tacksam för alla fina kommentarer ni skriver. Det gör verkligen min dag! Jag hoppas att jag kan nå ut till er och göra eran resa lite lättare och roligare.
 
Hoppas ni får en fin dag, och är stolt över er själva!